ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ

dsc00587

Οι δυναμικες ιστοσελιδες είναι ολοκληρωμένες εφαρμογές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρίας. Έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες και καλύτερη απόδοση μακροπρόθεσμα.

Για τη δημιουργία μιας δυναμικής εταιρικής ιστοσελίδας, συνιστάται η χρήση λογισμικού ανοικτού κώδικα. Αυτό εξασφαλίζει την πλήρη διαχείριση και επέκτασή της από τον πελάτη, απαλλάσσοντάς τον από οποιαδήποτε εξάρτηση από τρίτους (προγραμματιστές, δημιουργικά γραφεία κλπ).

Πρόκειται για ιστοσελίδες οι οποίες μπορούν να έχουν όσο περιεχόμενο και όσες σελίδες επιθυμεί ο πελάτης. Περιεχόμενο που ανανεώνεται εύκολα από τον ίδιο τον πελάτη, έχοντας τους κωδικούς διαχείρισης και πλήρη αυτονομία. Επιπλέον, ο επισκέπτης, μπορεί να αλληλεπιδρά με τη σελίδα (να κάνει posts, downloads, να αγοράζει προϊόντα κλπ).

Παρακάτω αναφέρουμε επιγραμματικά κάποιες βασικές προϋποθέσεις για τη μέγιστη απόδοση της εταιρικής σας ιστοσελίδας:

 • Η σωστή εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας (χρώματα, γραφικά κλπ) στο περιβάλλον της ιστοσελίδας.
 • Η εύκολη πλοήγηση. Το μενού και οι σελίδες πρέπει να είναι κατανοητά, συνοπτικά και απλά.
 • Η αρχική σελίδα θα πρέπει να περιγράφει σε τι εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και να παρουσιάζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρισης.
 • Ο προγραμματισμός του SEO (Search Engine Optimization) είναι πλέον αναγκαίος για κάθε ιστοσελίδα. Το SEO αναφέρεται στη διαδικασία της βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας όσον αφορά στη συνεργασία με τις μηχανές αναζήτησης & τα Μια σωστή σχεδιαστική στρατηγική, με βάση τους κανόνες του SEO, διευκολύνει σημαντικά την καλή κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα.
 • Το ποιοτικό και στοχευμένο περιεχόμενο καθώς και οι επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα & τις υπηρεσίες της επιχείρισης. Είναι πολύ σημαντικό, το περιεχόμενο να είναι μοναδικό και να ανανεώνεται συχνά.
 • Τα στοιχεία και οι τρόποι επικοινωνίας θα πρέπει να εμφανίζονται ευδιάκριτα στη σελίδα, ενώ θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση με τα social media και το Google Maps.
 • H προώθησης της ιστοσελίδας μετά την ολοκλήρωσή της καθώς και η ανανέωση του περιεχομένου της. Γενικά η διαρκής ενασχόληση του πελάτη, με σκοπό την συνεχή βελτίωσή της.

Πρωταρχικός στόχος της Room 702 κατά τη σχεδίαση μιας ιστοσελίδας, είναι η ποιότητα, η αναγνωσιμότητά της από την πλειοψηφία των browsers, η δυναμική της παρουσία στο web και η κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

Φροντίζουμε ώστε η ιστοσελίδα να έχει εντυπωσιακό περιεχόμενο, σύγχρονη & μοντέρνα εμφάνιση καθώς και να είναι εξαιρετικά εύχρηστη τόσο για τον επισκέπτη όσο και για τον χρήστη.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν ολοκληρωμένα τις εταιρικές διαδικτυακές σας ανάγκες. Πιο αναλυτικά:

 • Κατοχύρωση domain name.
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting).
 • Σχεδίαση, κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων (web design, web development).
 • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (S.E.O).
 • Social media marketing.

Βελτιώστε την οπτική επικοινωνία της εταιρίας σας, ελάτε σε επαφή μαζί μας για μία οικονομική προσφορά!

IMG_0198