ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΗ
  • WHITE LABEL ΟΡΟΙ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

1. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει κατατεθεί σε συμβολαιογράφο που έχει πιστοποιήσει την πνευματική ιδιοκτησία.

2. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρίας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Εταιρία ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της Εταιρίας ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους που διέπουν τη συνεργασία σας με την ROOM 702. Προχωρήστε σε συνεργασία μόνο εφόσον αποδέχεστε πλήρως τους παρακάτω όρους συνεργασίας.

Υποστήριξη

1. Η εταιρία εγγυάται ότι θα παρέχει υποστήριξη με έμπειρο τεχνικό προσωπικό που διαρκώς εκπαιδεύεται, τόσο σε θέματα τεχνολογίας, όσο και σε θέματα συμπεριφοράς. Επιδιώκουμε να χτίζουμε σχέσεις ώριμες και επαγγελματικές με τους πελάτες μας.
2. Επιθετική, ειρωνική, προσβλητική συμπεριφορά προς το προσωπικό της εταιρίας, διαμέσου τηλεφώνου, email ή live chat, θα έχει ως συνέπεια τον άμεσο τερματισμό της παρεχόμενης υπηρεσίας. Οι εγγυήσεις της εταιρίας, παύουν να ισχύουν σε περίπτωση που γίνει παραβίαση αυτής της παραγράφου.
3. Η εταιρία μας μπορεί να σας παρέχει υποστήριξη σε θέματα περιεχομένου των ιστοσελίδων καθώς και στα λογισμικά που έχουν αναπτυχθεί αυτές έναντι αμοιβής. Δεσμευόμαστε να κάνουμε κάθε τι δυνατό, για να σας βοηθήσουμε παρέχοντάς σας συμβουλές και κατευθύνσεις.
4. Οι διαθέσιμοι τρόποι υποστήριξης από την εταιρία μας είναι οι παρακάτω:
4α. Email επικοινωνία.
Μας επισημαίνετε το πρόβλημα δίνοντάς μας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε.
4β. Τηλεφωνική υποστήριξη.
Όλα τα πακέτα φιλοξενίας δικαιούνται τηλεφωνικής υποστήριξης για τεχνικά θέματα.

eMails
1. eMail accounts.
Δεν υπάρχει όριο στη δημιουργία email accounts στον λογαριασμό σας.
2. Όρια χρήσης email.
Το όριο χρήσης emails/ώρα ανέρχεται σε 200. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστέλλετε περισσότερα από 200 emails/ώρα, παρακαλώ σκεφθείτε το ενδεχόμενο να αναβαθμίσετε σε κάποιον virtual private server.
3. Μέγεθος email account.
Η ROOM 702 συνιστά το μέγεθος των λογαριασμών email να μην ξεπερνά τα 250MB. Το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο για κάθε mailbox είναι 500MB. Σε περίπτωση που το όριο των 500MB ξεπεραστεί, η ROOM 702 δεν δύναται να εγγυηθεί την ορθή λειτουργία του λογαριασμού.
4. Θέματα SPAM
Απαγορεύονται αυστηρά και αποτελούν λόγο άμεσου τερματισμού του account τα παρακάτω:
Αποστολή μηνυμάτων μαζικά ή μη, σε παραλήπτες που δεν έχουν ζητήσει την παραλαβή των μηνυμάτων (spamming).
Εγγραφή σε mailing list, οποιουδήποτε παραλήπτη χωρίς την έγκρισή του.

Η πολιτική της ROOM 702 σε θέματα spamming είναι απόλυτη. Στην πρώτη αποδεδειγμένη διαμαρτυρία για spamming, το account από το οποίο προκλήθηκε η αποστολή των μηνυμάτων ενδέχεται να τεθεί σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας (suspended), μέχρι να διερευνηθεί το συμβάν και να ενημερωθεί ο πελάτης. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ανταπόκριση εντός 24 ωρών ή οι αποκρίσεις δεν είναι ικανοποιητικές, το account διαγράφεται χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Σε περίπτωση που ο εκάστοτε mail server μπει σε blacklist εξαιτίας αποστολής spam, το account απενεργοποιείται. Για την ενεργοποίησή του, η χρέωση είναι 100 ευρώ +ΦΠΑ.

Backup / Restore

Ενότητα Backups
1. Για όσους έχουν επιλέξει Premium Backups: τα backups που διατηρούνται είναι καθημερινά για την τελευταία εβδομάδα και στη συνέχεια διατηρούνται backups 15νθήμερου, 20ήμερου, 30ήμερου. Τα backups λαμβάνονται κατά τις νυχτερινές ώρες. Η ακριβής ώρα είναι διαφορετική ανά server. Η διάρκεια λήψης του backup και η ακριβής ώρα διαθεσιμότητας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (πχ μέγεθος αρχείων-βάσεων δεδομένων μιας ιστοσελίδας).
2. Basic Backup. Τα backups λαμβάνονται κάθε Κυριακή και διατηρούνται για 1 μήνα. Η ακριβής ώρα είναι διαφορετική ανά server.
3. Σε όλα τα πακέτα web hosting, παρέχεται Disaster Recovery Plan, δηλαδή πολλαπλά backup σε διαφορετικό datacenter (Λουξεμβούργο-Γερμανία) ως μια εναλλακτική λύση για τις περιπτώσεις όπου μια μεγάλη καταστροφή (πχ φυσική καταστροφή) δημιουργήσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο βασικό backup σύστημα. Αυτή η παροχή ποιότητας είναι δωρεάν για όλους τους πελάτες της ROOM 702.
4. Μέσα από το control panel φιλοξενίας (Cpanel), σας παρέχουμε τη δυνατότητα να κατεβάσετε απεριόριστα backups στον υπολογιστή σας. Με δεδομένο ότι τα backups αποτελούν παροχή και όχι υποχρέωση της εταιρίας, συνιστούμε να διατηρείτε δικά σας backup, ιδίως πριν από εργασίες που σκοπεύετε να κάνετε στην εκάστοτε ιστοσελίδα σας.
5. Απαγορεύεται ρητά η διατήρηση backup στον χώρο σας, πάνω στον server. Σε περίπτωση που το σύστημα monitoring εντοπίσει αρχεία backup στον ftp server σας, θα λάβετε σχετική ειδοποίηση από το τεχνικό μας τμήμα. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης/συνεργάτης, αγνοήσει αυτές τις προειδοποιήσεις για τουλάχιστον δύο φορές, το account θα ανασταλεί προσωρινά.

Ενότητα Restores
1. Για λόγους ασφαλείας και σωστής διατήρησης ιστορικού, κάθε αίτημα για backup διεκπεραιώνεται ξεχωριστά. Παρακαλούμε δώστε όσο πιο ακριβείς πληροφορίες είναι δυνατόν, για το restore που επιθυμείτε. Πχ, αίτημα υποστήριξης που είναι ελλειπές και απλώς αναφέρει «το site μου δεν δουλεύει, επαναφέρετε ένα πρόσφατο backup», δεν είναι εφικτό να διεκπεραιωθεί, μιας και το τεχνικό μας τμήμα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε άρχισε να δυσλειτουργεί η σελίδα και ποιο από όλα τα διαθέσιμα backups είναι λειτουργικό.

2. Κάθε account, δικαιούται να ζητήσει από το τεχνικό μας τμήμα, 2 restores / μήνα. Πάνω από το όριο αυτό, τα restores χρεώνονται 20 ευρώ + ΦΠΑ / restore.

Κατανοούμε ότι τέτοια έξτρα κόστη, κάποιες φορές είναι ενοχλητικά. Σκοπός τους δεν είναι να περιορίσουν τον πελάτη. Σκοπός τους είναι να προστατέψουν την επαγγελματική σχέση της ROOM 702 με τον πελάτη από τυχόν (καλόβουλη ή κακόβουλη) κατάχρηση υπηρεσιών. Γι αυτό άλλωστε το λόγο, παρέχουμε τη δυνατότητα μέσα στο cpanel του λογαριασμού σας να διατηρείτε δικά σας backups, τοπικά στον υπολογιστή σας αλλά και τη δυνατότητα να επαναφέρετε μερικώς ή ολικώς, κάποιο δικό σας backup, αρχείων ή/και βάσεων δεδομένων.

Χώρος στον δίσκο
1. Είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη του πακέτου φιλοξενίας να ελέγχει μέσα από τα παρεχόμενα στο cpanel εργαλεία, τα όρια χώρου στον server. Σε περίπτωση που το πακέτο σας πλησιάζει τα όρια χώρου, παρακαλούμε είτε αδειάστε περιττά αρχεία και emails από τον server, είτε σκεφθείτε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε μεγαλύτερο πακέτο φιλοξενίας, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο δυσλειτουργίας της ιστοσελίδας σας και απώλειας emails.

2. Το account σας θα αφαιρεθεί από το backup σύστημα σε περίπτωση που μια βάση δεδομένων ή ένα σύνολο inodes είναι μεγαλύτερο από το επιτρεπτό.

Τι είναι τα inodes;
Ως inode θεωρείτε κάθε «αρχείο» της ιστοσελίδας σας αλλά και κάθε τι που καταλαμβάνει χώρο στον server σας. Πχ, 1 email το οποίο δεν κατεβάζετε τοπικά αλλά παραμένει αποθηκευμένο στον server σας, θεωρείται 1 inode. Όμως, 1 email, με 3 attacments λογίζεται ως 4 inodes.

Εάν οι ανάγκες της ιστοσελίδας σας απαιτούν υψηλότερα όρια, παρακαλούμε αναβαθμίστε σε κάποιον virtual private server που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό τμήμα ή το τμήμα πωλήσεων, προκειμένου να διερευνήσουμε ποιο είναι το πακέτο φιλοξενίας που ταιριάζει στις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

3. Απαγορεύεται ρητά η διατήρηση backup στον χώρο σας, πάνω στον server ή ακόμη και άλλων αρχείων που ΔΕΝ αφορούν 100% την ιστοσελίδα σας. Σε περίπτωση που το monitoring σύστημα εντοπίσει αρχεία backup στον ftp server σας, θα λάβετε σχετική ειδοποίηση από το τεχνικό μας τμήμα.
Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης/συνεργάτης, αγνοήσει αυτές τις προειδοποιήσεις για 2 τουλάχιστον φορές, το account θα ανασταλεί προσωρινά.
Εν κατακλείδι, όλα τα περιεχόμενα στον χώρο σας, πρέπει να αφορούν 100% την ιστοσελίδα σας και να μην είναι άχρηστο υλικό που απλώς το αποθηκεύετε στον server.

Όρια Βάσεων Δεδομένων σε shared hosting Servers
BASIC: 500 MB
PRO: 1.000 MB
EXEC: 2.000 ΜΒ

Χρήση πόρων server

1. Στα shared πακέτα φιλοξενίας ισχύουν τα παρακάτω όρια χρήσης πόρων του server.
BASIC: 300.000 executions / 30 ημερολογιακές ημέρες
PRO: 600.000 executions / 30 ημερολογιακές ημέρες
EXEC: 800.000 executions / 30 ημερολογιακές ημέρες

Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας είναι απαιτητική, είτε λόγω των scripts που τρέχουν σε αυτή, είτε λόγω υψηλής κίνησης, θα λάβετε ειδοποίηση με email. Παρακαλούμε φροντίστε μέσα σε 7 ημέρες να διευθετήσετε το θέμα, κάνοντας κάθε απαραίτητη ενέργεια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα, προκειμένου να σας βοηθήσει να εντοπίσετε ποια scripts επιβαρύνουν τη σελίδα σας. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί μετά την πάροδο 7 ημερών, ο λογαριασμός σας θα διακοπεί προσωρινά.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε ή δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη ROOM 702 για να διερευνήσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης του πακέτου φιλοξενίας σας σε κάποιο πακέτο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: μέσα στο cpanel σας, παρέχεται ένα μοναδικό εργαλείο monitoring με το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγχετε αναλυτικά, τη χρήση πόρων συστήματος που γίνεται από το account σας.

2. Η χρήση cron jobs επιτρέπεται σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας, όχι όμως με συχνότητα μικρότερη των 15 λεπτών.

3. Ο πελάτης οφείλει να διατηρεί πάντα ενημερωμένο το λογισμικό που χρησιμοποιεί για την ιστοσελίδα του στις τελευταίες εκδόσεις, προκειμένου να μην υπάρχουν κενά ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύει τόσο το λογαριασμό του, όσο και την ομαλή λειτουργία του server. Σε περίπτωση που η ROOM 702 διαπιστώσει πως υπάρχουν κενά ασφαλείας στο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε ένα λογαριασμό και κινδυνεύει να μολυνθεί ή ήδη έχει πέσει θύμα hacking, διατηρεί το δικαίωμα προσωρινής διακοπής της υπηρεσίας.

Χρεώσεις
Επιπλέον υπηρεσίες της ROOM 702
1. Μεταφορές σελίδων:
a. Μεταφορά σελίδων:
Μεταφορά έως 1 σελίδας από άλλο πάροχο κατά την αγορά νέου πακέτου φιλοξενίας: Δωρεάν
Για επιπλέον μεταφορές σελίδων/εγκαταστάσεις η αξία είναι 45 ευρώ ανά σελίδα/εγκατάσταση.
2. Malware scan & removal
a. Έλεγχος και καθαρισμός μολυσμένων αρχείων, γνωστού CMS: 60 ευρώ +ΦΠΑ
b. Καθαρισμός 2 – 3 σελίδων/εγκαταστάσεων 50 ευρώ +ΦΠΑ ανά σελίδα/εγκατάσταση
c. Καθαρισμός 4 – 6 σελίδων/εγκαταστάσεων 40 ευρώ+ΦΠΑ ανά σελίδα/εγκατάσταση
d. Έλεγχος, καθαρισμός μολυσμένων αρχείων και βασική αναβάθμιση λογισμικού: 120 ευρώ + ΦΠΑ
e. Για καθαρισμό ή αναβάθμιση περισσότερων σελίδων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πωλήσεων προκειμένου να σας ετοιμάσει μια προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Επαναφορά (Restore)
a. Επαναφορά ληγμένου λογαριασμού 30 ημερών, από Disaster Recovery Plan: 40 ευρώ+ΦΠΑ

ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΗ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ .GR (DN REGISTRAR)

 

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Το ROOM 702 αναλαμβάνει με την παρούσα: α) την παροχή των υπηρεσιών Καταχωρητή που αιτείται κάθε φορά ο Πελάτης στo πλαίσιο της Απόφασης 750/2/04-03-2015 της ΕΕΤΤ «Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Β’ 412/24.03.2015) (εφεξής καλούμενη ως ο «Κανονισμός»). Οι παρόντες όροι, σε συνδυασμό με την εκάστοτε υποβληθείσα από τον Πελάτη αίτηση και τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο του Room 702, καθορίζουν τους Όρους και τις προϋποθέσεις υπό τους οποίους το Room 702 παρέχει υπηρεσίες Καταχωρητή Ονομάτων Χώρου .GR

2. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ROOM 702

2.1. Το ROOM 702 υποχρεούται να:

α. προωθεί την εκάστοτε υποβληθείσα από τον Πελάτη αίτηση και γενικά να προβαίνει σε κάθε ενέργεια που απαιτείται κάθε φορά σύμφωνα με τον Κανονισμό, εντός των προθεσμιών και υπό τους όρους που προβλέπει ο Κανονισμός.

β. ενημερώνει τον Πελάτη, με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει στην Αίτησή του, για οποιοδήποτε στοιχείο, πληροφορία του κοινοποιηθεί από το Μητρώο ή/και την ΕΕΤΤ και αφορά στο Domain Name του.

γ. σέβεται τη ρητή άρνηση του Πελάτη (φυσικού προσώπου) περί μη δημοσιοποίησης των προσωπικών του δεδομένων.

δ. αποδίδει στην ΕΕΤΤ τα οριζόμενα από αυτήν τέλη, τα οποία έχει αντιστοίχως εισπράξει προηγουμένως από τον Πελάτη.

δ. τηρεί αρχείο με τα στοιχεία και τα έγγραφα που κατά καιρούς καταθέτει ο Πελάτης και τα διαβιβάζει στην ΕΕΤΤ μετά από σχετικό αίτημα της τελευταίας.

ε. τηρεί την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία περί διαχείρισης και εκχώρησης ονομάτων χώρου με κατάληξη .gr και περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

2.2. Το ROOM 702 διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τους παρόντες όρους και τον τιμοκατάλογό του. Υποχρεούται, όμως, να ενημερώνει εγκαίρως τον Πελάτη μέσω του web site του (…………….)

3. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

3.1. Ο Πελάτης υποχρεούται να:

α. ελέγχει, με επιμέλεια και ευθύνη του, πριν την υποβολή στο ROOM 702 αίτησης για εκχώρηση Domain Name, ότι το εν λόγω Domain Name είναι διαθέσιμο, καθώς και ότι δε συντίθεται από αλφαριθμητικά στοιχεία τα οποία συνθέτουν σημείο το οποίο είτε έρχεται σε σύγκρουση με προηγούμενα δικαιώματα τα οποία έχουν τρίτοι είτε απαγορεύεται η εκχώρησή του, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία.

β. υποβάλει κάθε φορά αίτηση πλήρη, ακριβή και σύμφωνη με τα οριζόμενα στον Κανονισμό.

γ. παρέχει άμεσα στο ROOM 702 οποιαδήποτε στοιχεία, πληροφορίες, έγγραφα απαιτούνται κάθε φορά για την προώθηση της αίτησης του και την παροχή των αντίστοιχων υπηρεσιών από το ROOM 702. Σε αντίθετη περίπτωση το ROOM 702 δικαιούται να μην προωθήσει την αίτηση του Πελάτη στο Μητρώο και στην ΕΕΤΤ, ουδεμία δε ευθύνη θα φέρει έναντι του Πελάτη.

δ. υποβάλλει την τυχόν αίτηση απενεργοποίησης δεσμευμένης μορφής, ανανέωσης, μεταβολής επωνυμίας / ονοματεπωνύμου ή/και μεταβίβασης του Domain Name εντός των προθεσμιών που θέτει ο Κανονισμός.

ε. προκαταβάλει τα τέλη που ορίζει το ROOM 702 ανάλογα με την εκάστοτε υποβληθείσα από αυτόν αίτηση.

στ. επιλέγει κωδικό (συνθηματικό πελάτη), ο οποίος δεν είναι προβλέψιμος, καθώς και να διαφυλάσσει το απόρρητο των κωδικών (κωδικός πελάτη, συνθηματικό πελάτη, κωδικός εξουσιοδότησης) και να μην τους γνωστοποιεί σε τρίτους. Οι κωδικοί αυτοί χορηγούνται στον Πελάτη για αυστηρά προσωπική χρήση. Παραχώρησή τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, με ή χωρίς αντάλλαγμα, απαγορεύεται ρητά. Τα νομικά πρόσωπα φέρουν την ευθύνη ώστε οι κωδικοί να χρησιμοποιούνται μόνον από τα εξουσιοδοτημένα προς αυτό πρόσωπα και μόνο για τις ανάγκες τους. Το ROOM 702 ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, διαρροής ή κλοπής των κωδικών του Πελάτη.

ζ. συμμορφώνεται με τις διατάξεις του Κανονισμού, τις οδηγίες και υποδείξεις του ROOM 702.

η. μην προβαίνει σε ενέργειες που έρχονται σε αντίθεση με τις διατάξεις της ισχύουσας εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τους νόμους που αφορούν στη διαχείριση και εκχώρηση ονομάτων χώρου με κατάληξη .gr, τον ανταγωνισμό, την προστασία προσωπικών δεδομένων, την προστασία σημάτων, των δικαιωμάτων πνευματικής, βιομηχανικής ιδιοκτησίας και των συναφών δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας, ή/και που προσβάλλουν τα χρηστά ήθη και τη δημόσια αιδώ.
θ. ενημερώνει άμεσα και εγγράφως το ROOM 702 για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην αίτησή του και το αργότερο εντός μηνός από την ημερομηνία μεταβολής οιουδήποτε εκ των στοιχείων αυτών.

3.2. Οι ειδοποιήσεις της ΕΕΤΤ σχετικά με το Domain Name του Πελάτη, για λόγους ασφαλείας θα αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ROOM 702 (marketing@room702.gr).

4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

4.1. Ο Πελάτης οφείλει να προκαταβάλει, με την υποβολή κάθε αίτησης, τα τέλη που προβλέπονται αντίστοιχα στον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο του ROOM 702, πλέον ΦΠΑ, με κάποιον από τους τρόπους που υποδεικνύει το ROOM 702.

4.2. Το αντίστοιχο παραστατικό θα εκδίδεται και αποστέλλεται από το ROOM 702 στον Πελάτη, στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο τελευταίος.

4.3. Το ROOM 702 διατηρεί το δικαίωμα να μην προωθεί στο Μητρώο/ΕΕΤΤ την αίτηση του Πελάτη έως ότου ο τελευταίος καταβάλει πλήρως τα σχετικά με την αίτησή του οριζόμενα από το ROOM 702 τέλη ή να ζητήσει την ανάκληση της τυχόν υποβληθείσας στο Μητρώο αίτησης του Πελάτη για εκχώρηση Domain Name, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Κανονισμό. Σημειώνεται ότι η χρονική προτεραιότητα της αίτησης του Πελάτη διασφαλίζεται μόνο με την πρωτοκόλληση της αίτησής του από το Μητρώο και όχι με την υποβολή της στον ROOM 702. Το ROOM 702 ουδεμία απολύτως ευθύνη φέρει έναντι του Πελάτη ή/και οποιουδήποτε τρίτου για οποιαδήποτε επίδραση τυχόν επέλθει στη χρονική προτεραιότητα της αίτησης του Πελάτη και τις συνεπακόλουθες αυτής συνέπειες, εκ του γεγονότος της μη εμπρόθεσμης, σύμφωνα με τα ανωτέρω, καταβολής από τον Πελάτη των τελών αυτών.

4.4. Σε κάθε περίπτωση, τυχόν μη εξόφληση των τελών από τον Πελάτη συνεπάγεται την επιβάρυνση του τελευταίου με τους νόμιμους τόκους υπερημερίας καθώς και με τα έξοδα (λειτουργικά, δικαστικά ή άλλα) στα οποία τυχόν υποβληθεί το ROOM 702 για την είσπραξη της οφειλής.

4.5. Προκαταβληθέντα τέλη επιστρέφονται άτοκα στον Πελάτη αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α. εάν το ROOM 702 δεν προωθήσει την αίτηση του Πελάτη στο Μητρώο/ΕΕΤΤ επειδή η υποβληθείσα από τον Πελάτη αίτηση δεν είναι πλήρης και ακριβής ή/και δεν συνοδεύεται από τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, όπως ορίζει ο Κανονισμός, νομιμοποιητικά έγγραφα, του Πελάτη μη δικαιούμενου να απαιτήσει οποιαδήποτε αποζημίωση ή προβάλει οποιαδήποτε αξίωση εναντίον του ROOM 702 για το λόγο αυτό.

β. εάν η αίτηση που έχει υποβάλει ο Πελάτης για εκχώρηση Domain Name ή ενεργοποίηση δεσμευμένου Domain Name ή μεταβίβαση Domain Name ή μεταβολή επωνυμίας/ονοματεπωνύμου Φορέα ή ανανέωση εκχωρημένου ή ενεργοποιημένου δεσμευμένου Domain Name κριθεί ανυπόστατη από την ΕΕΤΤ σύμφωνα με τον Κανονισμό.

γ. εάν απορριφθεί αίτηση του Πελάτη λόγω υπαίτιου λάθους, παράλειψης ή καθυστέρησης εκ μέρους του ROOM 702. Πέραν αυτού ο ROOM 702 ουδεμία ευθύνη φέρει.

4.6. Το ROOM 702 διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει οποτεδήποτε την τιμολογιακή πολιτική του.

5. ΕΥΘΥΝΗ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ – ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

5.1. Το ROOM 702 δύναται να μην προωθήσει αίτηση του Πελάτη στο Μητρώο/ΕΕΤΤ εάν θεωρεί ότι αυτή δεν είναι πλήρης και ακριβής ή/και ότι περιέχει ψευδή στοιχεία ή/και δε συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα ή/και παραβιάζει δικαιώματα τρίτων ή/και παραβιάζει τις διατάξεις του Κανονισμού, την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, του Πελάτη μη δικαιούμενου να εγείρει οιαδήποτε αξίωση εναντίον του για το λόγο αυτό.

5.2. Με εξαίρεση τα όσα αναφέρονται στο άρθρο 4.5.γ, το ROOM 702 ουδεμία απολύτως ευθύνη φέρει έναντι του Πελάτη ή οποιουδήποτε τρίτου για τυχόν διαγραφή, προσωρινή ή οριστική απενεργοποίηση, μη εκχώρηση, μη ενεργοποίηση δεσμευμένης μορφής, μη ανανέωση, αφαίρεση χρήσης, μη αποδοχή της αίτησης μεταβίβασης του Domain Name του Πελάτη, μη αποδοχή της αίτησης μεταβολής επωνυμίας / ονοματεπωνύμου, για τυχόν χρήση του από τρίτους ή για ενέργειες ή παραλείψεις του Πελάτη ή/και τρίτου που μπορούν να επηρεάσουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Domain Name.

5.3. Ομοίως, το ROOM 702 ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι τρίτων σε περίπτωση που η εκχώρηση ή/και η χρήση του Domain Name από τον Πελάτη παραβιάζουν οιασδήποτε μορφής δικαιώματά τους. Το ROOM 702 δεν εμπλέκεται σε διενέξεις μεταξύ πελατών ή αυτών με τρίτους σχετικά με οτιδήποτε αφορά ή σχετίζεται με Ονόματα Χώρου με κατάληξη .gr.

5.4. Σε καμία περίπτωση το ROOM 702 δεν θα υποχρεούται σε αποζημίωση για τυχόν έμμεσες ή αποθετικές ζημίες ή διαφυγόντα κέρδη του Πελάτη ή τρίτου, όπως ενδεικτικά μειωμένο ή απολεσθέν εισόδημα, σύμβαση που δεν καταρτίστηκε ή ματαιώθηκε κ.λ.π., που μπορεί να προκύψουν από ή/και κατά την παροχή από τον OTE υπηρεσιών Καταχωρητή.

5.5. Ο ROOM 702 δεν ευθύνεται έναντι του Πελάτη για τυχόν μη εκπλήρωση των συμβατικών του υποχρεώσεων σε περιπτώσεις επέλευσης οποιουδήποτε γεγονότος ανωτέρας βίας και γενικότερα γεγονότος εκτός του πεδίου ελέγχου του.

6. ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΛΥΣΗ

6.1. Η διάρκεια της παρούσας σύμβασης ορίζεται αορίστου χρόνου και ισχύει από την ημερομηνία υποβολής για πρώτη φορά αίτησης προς το ROOM 702 για παροχή υπηρεσιών Καταχωρητή.

6.2. Η παρούσα λύεται αυτομάτως και αζημίως για το ROOM 702 σε περίπτωση:

α. λήξης της διάρκειας εκχώρησης του Domain Name στον Πελάτη, παρέλευσης του διαστήματος των δεκαπέντε (15) ημερών που έπεται και διαρκεί το δικαίωμα δέσμευσης του Domain Name και μη ανανέωσής της για οποιονδήποτε λόγο.

β. που η αίτηση του Πελάτη για εκχώρηση Domain Name κριθεί ανυπόστατη από την ΕΕΤΤ.

γ. μη προώθησης από το ROOM 702 στο Μητρώο/ΕΕΤΤ αίτησης του Πελάτη για εκχώρηση Domain Name που δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην παρούσα και τον Κανονισμό.

δ. μεταβίβασης του Domain Name του Πελάτη σε τρίτον.

ε. αλλαγής Καταχωρητή.

στ. διαγραφής του Domain Name του Πελάτη για κάποιον από τους λόγους που προβλέπονται στο άρθρο 10 του Κανονισμού.

6.3. Σε περίπτωση λύσης με οποιονδήποτε τρόπο της παρούσας σύμβασης, τυχόν εκκρεμής οφειλή του Πελάτη στον ROOM 702 καθίσταται αμέσως ληξιπρόθεσμη και απαιτητή.

7. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΕΚΧΩΡΗΣΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

7.1. Η παρούσα σύμβαση είναι η πλήρης και η μόνη συμφωνία μεταξύ του ROOM 702 και του Πελάτη και υπερισχύει κάθε άλλης προηγούμενης γραπτής ή προφορικής συμφωνίας ή επικοινωνίας με το ROOM 702 , απαγορεύεται δε να γίνει αντικείμενο εκχώρησης, μέρος αυτής ή το σύνολο της, από οποιονδήποτε από τους συμβαλλομένους προς οιονδήποτε τρίτο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του άλλου μέρους.

7.2. Το ROOM 702 δικαιούται να τροποποιεί τους όρους της παρούσας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

7.3. Η εκ μέρους του ROOM 702 μη άσκηση ή μερική άσκηση οποιουδήποτε δικαιώματός του που απορρέει από την παρούσα σύμβαση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελεί παραίτηση από το δικαίωμα αυτό, ούτε αποκλείει την άσκησή του στο μέλλον.

8. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Κάθε διαφορά μεταξύ του Πελάτη και του ROOM 702 σε σχέση ή με αφορμή την παρούσα σύμβαση, θα επιλύεται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και εφαρμοστέο δίκαιο θα είναι το Ελληνικό.

9. ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Με σκοπό την εκτέλεση της παρούσας, το ROOM 702 τηρεί και επεξεργάζεται Αρχείο με τα δεδομένα του Πελάτη. Ο Πελάτης με την παρούσα δηλώνει ότι ενημερώθηκε για τα δικαιώματά του ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα με τα άρθρα 11 έως 13 του Ν.2472/97 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ότι ενημερώθηκε και συμφωνεί για τη χρήση των προσωπικών του δεδομένων από το ROOM 702 και το προσωπικό του, καθώς και για την ανακοίνωση αυτών, σε άλλες συνεργαζόμενες με το ROOM 702 επιχειρήσεις που ενεργούν για λογαριασμό του.

10. ΔΗΛΩΣΕΙΣ

10.1. Ο Πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη όλους τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα, οι οποίοι μαζί με την εκάστοτε υποβληθείσα αίτησή του προς το ROOM 702 και τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο του ROOM 702 καθορίζουν τους Όρους υπό τους οποίους το ROOM 702 παρέχει στον Πελάτη υπηρεσίες Καταχωρητή. Ο Πελάτης δηλώνει επίσης ότι έχει λάβει πλήρη γνώση του ισχύοντος σήμερα τιμοκαταλόγου του ROOM 702.

10.2. Ο Πελάτης δηλώνει ότι έχει λάβει πλήρη γνώση της Απόφασης 750/2/04-03-2015 της ΕΕΤΤ «Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Β’ 412/24.03.2015) (εφεξής καλούμενη ως ο «Κανονισμός»).

10.3. Ο Πελάτης αποδέχεται ότι, σε περίπτωση που το ROOM 702 πρόκειται να παύσει, για οποιονδήποτε λόγο, να λειτουργεί ως Καταχωρητής, γεγονός το οποίο το ROOM 702 αναλαμβάνει να γνωστοποιήσει εγκαίρως στον Πελάτη με κάθε πρόσφορο τρόπο (e-mail, fax, μέσω του site ……………), υποχρεούται να μεταφέρει άμεσα το Domain Name του σε άλλον Καταχωρητή. Πέραν της ως άνω γνωστοποίησης, το ROOM 702 ουδεμία άλλη ευθύνη φέρει και ο Πελάτης ουδεμία απαίτηση και από καμία αιτία έχει εναντίον του.

10.4. Το ROOM 702 δηλώνει ότι το καταχωρηθέν domain name αποτελεί δικαίωμα και περιουσία του Πελάτη, ο οποίος έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει καταχωρητή, με την επιφύλαξη της πλήρους ικανοποίησης των οικονομικών υποχρεώσεών του προς το ROOM 702.

Θεσσαλονίκη, …-…-20…

WHITE LABEL ΟΡΟΙ

ROOM 702 – CREATIVE STUDIO: DESIGN AGREEMENT

1. Ορισμοί
Στην παρούσα συμφωνία, εκτός εάν εμφανιστεί η αντίθετη πρόθεση:
(α) «Συμφωνία»: η παρούσα σύμβαση όπως συμφωνήθηκε και εκτελέστηκε από τα μέρη.
(β) «ο Σχεδιασμός» περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, τα γραφικά, τις εικόνες, σχέδια, έργα τέχνης, τις εικονογραφήσεις και τα ψηφιακά αρχεία.
(γ) «Πελάτης» σημαίνει «εσείς» ο πελάτης που ζητά τις υπηρεσίες Σχεδιασμού της ROOM 702.
δ) «ROOM 702» σημαίνει “Κωνσταντίνος Παπαθανασίου – Υπηρεσίες Γραφίστα¨.

2. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η ROOM 702 μεταφέρει αυτόματα την κυριότητα όλων των πρωτότυπων σχεδίων (και όλης της πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως το Design) που δημιουργούνται από την ROOM 702 σε οποιοδήποτε μέσο, ​​συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών αρχείων, είτε προκαταρκτικών είτε τελικών, όπως συμφωνήθηκε με τον Πελάτη, όταν η τιμολογημένη εργασία πληρωθεί πλήρως από τον Πελάτη. Το σύνολο του περιεχομένου που παρέχεται στον Πελάτη, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικόνες, ψηφιακές λήψεις και συλλογές δεδομένων, είναι ιδιοκτησία του Πελάτη και προστατεύεται από την Ελληνική Νομοθεσία για τα Πνευματικά Δικαιώματα και από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

3. Εγγυήσεις
Η ROOM 702 εγγυάται ότι δεν θα παραβιάσει ή θα καταχραστεί τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων στην Ελλάδα ή διεθνώς, κατά τη δημιουργία του Σχεδίου για τον Πελάτη. Είναι ευθύνη του Πελάτη να γνωστοποιήσει τις απαιτήσεις του στην ROOM 702, απαιτήσεις, που δεν θα παραβιάζουν τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

4. Εξαιρέσεις εγγύησης
Η ROOM 702 δεν θα είναι υπεύθυνη για παραβιάσεις ευρεσιτεχνιών, εμπορικών σημάτων, πνευματικών δικαιωμάτων, άλλων ιδιοκτησιακών ή / και πνευματικών δικαιωμάτων που προκύπτουν από κακή παρουσίαση ή αμέλεια ή οποιαδήποτε λάθος χρήση του Σχεδίου από τον Πελάτη. Η ROOM 702 δεν ευθύνεται για επιχειρηματικές ή νομικές αποφάσεις, ενέργειες ή παραλείψεις στις οποίες μπορεί να προβεί ο Πελάτης με βάση την επιλογή του Σχεδίου και τις παραστάσεις της ROOM 702 σχετικά με την προσφυγή στην αγορά ή τη δυνατότητα πώλησης οποιωνδήποτε προϊόντων για τα οποία ο Πελάτης μπορεί να αναπαράγει το σχέδιο.

5. Ευθύνη σχεδίασης ROOM 702
Οι σχεδιαστές της ROOM 702 θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την σωστή ανάπτυξη του σχεδιασμού της συμφωνημένης εργασίας και θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν και να παραδώσουν την εργασία στον Πελάτη εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου.

6. Αναθεωρήσεις στο Brief
Μετά την αποδοχή και υπογραφή της συμφωνίας, τυχόν αλλαγές στο αρχικό brief θα πρέπει να αποτελέσουν προσθήκη αυτής της συμφωνίας. Αλλαγές ή διορθώσεις εκτός του πεδίου εφαρμογής του έργου χρεώνονται ξεχωριστά και θα πρέπει να αναγραφούν. Οποιεσδήποτε ουσιαστικές αλλαγές στο προτεινόμενο σχέδιο, απαιτούν προσθήκη αυτών των αλλαγών στην παρούσα συμφωνία. Δεν θα αναληφθεί καμία εργασία, μέχρι να υπάρξει η προσθήκη των αλλαγών και να επαναπροσδιοριστούν γραπτώς ο στόχος ή οι στόχοι ως προς κάθε μεμονωμένη εργασία – ή εργασίες.

7. Όροι πληρωμής
100% πληρωτέο πριν από την έναρξη. Η εργασία σχεδιασμού θα αρχίσει μόνο μετά την παραλαβή της πληρωμής.

8. Τερματισμός
Σε περίπτωση που αναβληθεί ή τερματιστεί η εργασία κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, η ROOM 702 θα αποθηκεύσει τα προσχέδια για διάστημα έως και 1 έτους, έτοιμα για εξέλιξη όταν και αν αποφασιστεί από τον πελάτη η επανέναρξη της εργασίας. Εάν η εργασία τερματιστεί με εντολή του πελάτη, κατά τη διάρκεια και πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας σχεδιασμού, ο Πελάτης συμφωνεί να αποζημιώσει τη ROOM 702 για το έργο που δημιουργήθηκε μέχρι την ημερομηνία τερματισμού. Το ποσό της αποζημίωσης θα καθοριστεί μεταξύ των δύο μερών.

9. Νομοθεσία
Η παρούσα συμφωνία διέπεται από την νομοθεσία του Ελληνικού κράτους και τα συμβαλλόμενα μέρη, τίθενται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

10. Αποκοπή
Εάν οποιοδήποτε κομμάτι της παρούσας συμφωνίας κριθεί άκυρο ή με οποιονδήποτε τρόπο, ανεφάρμοστο, θα αποκοπεί και τα υπόλοιπα μέρη της συμφωνίας δεν θα επηρεαστούν ή υποστούν οποιαδήποτε προσβολή και η παρούσα συμφωνία θα ερμηνευθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να εφαρμόζει όσο το δυνατό καλύτερα την πρόθεση των μερών κατά την αρχική τους συμφωνία.

11. Εκχώρηση
Η παρούσα Συμφωνία θα είναι δεσμευτική και θα ισχύσει προς όφελος των διαδόχων των μερών, αλλά δεν θα μπορεί να εκτελεστεί από κανένα μέρος, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του άλλου.

12. Πλήρης Συμφωνία
Η παρούσα συμφωνία καθορίζει το σύνολο της συμφωνίας και της κατανόησης μεταξύ των μερών και αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες συμφωνίες, κατανοήσεις ή διευθετήσεις (προφορικές ή γραπτές) σχετικά με το αντικείμενο της παρούσας συμφωνίας.

13. Αποδοχή Όρων
Οι υπηρεσίες που παρέχει η ROOM 702 στον Πελάτη υπόκεινται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Με την εξόφληση του τιμολογίου, συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι αυτή η συμφωνία σημαίνει ότι η εταιρία ………. & η ROOM 702 συμφωνούν και δεσμεύονται από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις που παρατίθενται σε αυτό το έγγραφο.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Γεια σου!
Είμαι η Αφροδίτη, marketeer στη ROOM 702!
Πώς μπορώ να βοηθήσω?